Triatlon Leeuwarden

Algemene informatie

Algemene informatie

Na een geslaagde try-out editie in 2021 wordt Triatlon Leeuwarden wederom in de Friese hoofdstad georganiseerd op zaterdag 16 juli 2022. Decor voor het evenement is recreatiegebied De Groene Ster, dat een prachtige uitvalsbasis vormt voor de zwem-, fiets- en loopparcoursen.

Al zwemmend in het water van de Kleine Wielen, fietsend langs de Bonkevaart met de iconische finishplaats van de Elfstedentocht en lopend door het prachtige recreatiegebied De Groene Ster ervaar je op verschillende manieren wat de Friese hoofdstad en directe omgeving te bieden heeft!

Uitgangspunt van Triatlon Leeuwarden is dat elke deelnemer op zijn/haar eigen niveau deze sportieve uitdaging kan volbrengen. Met het organiseren van een recreatieve triatlon beoogt de organisatie een breedtesport-evenement te bieden waarbij het plezier in deze sport zowel voor beginners als amateur-triatleten de basis vormt.

Blijf op de hoogte van actuele informatie over Triatlon Leeuwarden door regelmatig deze website te bezoeken, ons te volgen via social media of je in te schrijven voor de digitale nieuwsbrief.