Triatlon Leeuwarden

Inschrijven

Inschrijven

De inschrijving voor de 1e (try-out) editie van Triatlon Leeuwarden is gesloten.

Let op: het maximale aantal deelnemers is bereikt. De gehanteerde wachtlijst is inmiddels dusdanig lang dat verzoeken om op deze lijst geplaatst te worden niet meer in behandeling kunnen worden genomen.

Inschrijfgeld

Afstand Normale prijs Try-out editie
Sprint triatlon € 32,50 € 27,50
Olympische triatlon € 37,50 € 32,50

Inschrijfvoorwaarden

Op deelname aan het evenement en de aankoop van een ticket zijn de Inschrijfvoorwaarden Triatlon Leeuwarden 2021 (try-out editie) van toepassing. Tijdens het bestelproces dien je hiermee akkoord te gaan.

Reeds ingeschreven?

Ben je al ingeschreven? Via onderstaande link (opent in een nieuw venster) kun je na het inloggen met het e-mailadres dat je bij aanmelding hebt opgegeven je gegevens inzien en indien nodig aanpassen.

Mijn inschrijving beheren.

Kun je door omstandigheden toch niet meedoen? Nadat je bent ingelogd kun je na het klikken op ‘Registraties’ onder het kopje ‘Toegewezen aan jou’ jou inschrijving aan iemand anders koppelen/doorgeven. Hiervoor vul je het e-mailadres van degene in, die vervolgens zijn/haar gegevens kan opgeven aan Triatlon Leeuwarden. De betaling van het betreffende ticket regel je in dat geval dan ook onderling.

Contact

Heb je vragen over je inschrijving? Bekijk de veel gestelde vragen, stuur dan een e-mail naar info@triatlonleeuwarden.nl of vul het contactformulier in.