Triatlon Leeuwarden

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wat als Triatlon Leeuwarden niet doorgaat vanwege corona?
Als je je hebt ingeschreven voor Triatlon Leeuwarden en deze wordt geannuleerd omdat de omstandigheden vanwege corona het niet toelaten (bijvoorbeeld overheidsverbod op het organiseren van evenementen) dan ontvang je het complete inschrijfbedrag minus € 5,00 organisatie- en administratiekosten retour. Inschrijvers zullen via het e-mailadres dat bij de aanmelding is gebruikt worden geïnformeerd over het vervolg.

Welke corona maatregelen worden gehanteerd?
Bekijk de pagina met wedstrijdinformatie over de gehanteerde corona maatregelen.

Ik heb een ticket gekocht maar kan toch niet meedoen. Kan ik mijn aanmelding annuleren?
In beginsel neemt de organisatie geen tickets retour. In de bevestigings-email van je deelname tref je een link aan waarmee je op je persoonlijke dashboard kunt inloggen. Hier kun je eenvoudig je aangekochte ticket aan iemand anders koppelen, die vervolgens wordt gevraagd zijn/haar gegevens op te geven om te kunnen deelnemen met dat ticket. De betaling van het ticket regelen jullie in dat geval onderling.

Hoe is de tijdwaarneming geregeld?
Deelnemers ontvangen van de organisatie een enkelband met chip voor elektronische tijdwaarneming in bruikleen. Eventuele eigen chips kunnen niet worden gebruikt. In geval van verlies of het niet inleveren hiervan is de organisatie gerechtigd € 30,00 administratie- en vervangingskosten in rekening te brengen bij de deelnemer.

Mag er met wetsuit gezwommen worden?
Ja, tot een watertemperatuur van 22 graden. Vanaf 22 graden is het niet meer toegestaan een wetsuit te dragen. Bekijk ook de andere algemeen geldende regels bij triatlons op de wedstrijd informatie pagina.

Welke inschrijfvoorwaarden worden gehanteerd?
De Inschrijfvoorwaarden Triatlon Leeuwarden 2021 (try-out editie) zijn van toepassing. Deelnemers dienen tijdens de aankoop van een ticket expliciet akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Heb je een andere vraag?
Stuur dan een e-mail naar info@triatlonleeuwarden.nl of vul het contactformulier in.