Hulp gezocht bij Triatlon Leeuwarden

Hulp gezocht bij Triatlon Leeuwarden

Op zaterdag 14 augustus a.s. zal er voor het eerst een triatlon in recreatiegebied De Groene Ster worden georganiseerd. Bij een triatlon worden door de deelnemers al zwemmend, fietsend en (hard)lopend een aantal parcoursen afgelegd. Van het zwemwater in de Kleine Wielen fietst men met een grote boog om Grote Wielen -langs de Bonkevaart, Lekkum en Gytsjerk- en loopt men als laatste door het prachtige gebied van De Groene Ster.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste mensen die de deelnemers op zaterdag 14 augustus a.s. een sportieve middag willen bezorgen. Er zijn diverse taken en functies te vervullen op de parcoursen en rond de wisselzone en het finishgebied, op onze vrijwilligerspagina staat dit specifiek beschreven. Als vrijwilliger maak je deze try-out editie van dichtbij mee en sta je aan de basis van een spetterend evenement!

Mocht je willen helpen dan hoort de organisatie graag van jou! Meldt je dan direct aan via de aanmeldpagina op onze website. We vertellen je graag meer als je vragen hebt over deze oproep, laat dan van je horen!