Wijbenga Productpresentaties hoofdsponsor Triatlon Leeuwarden

Wijbenga Productpresentaties hoofdsponsor Triatlon Leeuwarden

De organisatie van Triatlon Leeuwarden is trots en verheugd om bekend te kunnen maken dat Wijbenga Productpresentaties uit De Falom zich als hoofdsponsor aan het evenement heeft verbonden. Met meer dan 90 jaar ervaring in het realiseren van daadkrachtige merk- en productpresentaties voor onder andere showrooms, winkels, evenementen en beurzen mag het bedrijf vele tevreden opdrachtgevers tot haar klantenkring rekenen.

Met de organisatie van een triatlon in Leeuwarden gaat een veelgehoorde wens om een dergelijk sportief evenement in de Friese hoofdstad te laten plaatsvinden in vervulling. “Als bedrijf juichen wij deze ontwikkeling van harte toe. Een nieuw evenement als Triatlon Leeuwarden in de spotlights zetten past goed in de dienstverlening die wij sinds jaar en dag voor onze opdrachtgevers uitvoeren”, aldus Marten Kingma namens Wijbenga Productpresentaties. Met het hoofdsponsorschap ondersteunt het Diggelvuur als evenementenorganisator in het realiseren van aansprekende evenementen en het creëren van impact. Beide organisaties kijken dan ook uit naar de samenwerking om in dit toch bijzondere jaar met een corona pandemie een gedegen basis te leggen voor een jaarlijks terugkerend evenement.

Meer weten over Wijbenga Productpresentaties? Neem gerust een kijkje op de website www.wijbengaproductpresentaties.nl of bel 0511 – 421 260.

Wijbenga Productpresentaties