Triatlon Leeuwarden

Sponsoren

Sponsoren

Hoofdsponsor

Wijbenga ProductpresentatiesWijbenga Productpresentaties is met meer dan 90 jaar ervaring specialist in het realiseren van daadkrachtige merk- en productpresentaties voor onder andere showrooms, winkels, evenementen en beurzen.

Professioneel, consistent én creatief om de belofte van uw merk of label bij de juiste doelgroep te triggeren. Kijk voor uw eerste indruk op www.wijbengaproductpresentaties.nl.

Sponsoren

Van Edens Makelaars Friesland - MakelaarAlco.frlIk ben Makelaar Alco. Oprichter & makelaar bij Van Edens Makelaars Friesland, en trotse sponsor van Triatlon Leeuwarden.

Triatlon Leeuwarden is een fantastisch evenement voor de stad Leeuwarden en de deelnemers. Met een Sprint- en Olympic Distance geschikt voor een brede groep enthousiastelingen!

Tot zaterdag 14 augustus!

Jelle BijlsmaSinds 1961 is Jelle Bijlsma actief binnen de Grond-, Weg- en Waterbouwsector. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde, regionale speler binnen de sector. Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Wij opereren vanuit twee locaties in Friesland (Giekerk en Kootstertille) met ca. 150 medewerkers in geheel Noord-Nederland, waarbij wij op de navolgende deelmarkten actief zijn: Infra, Groenonderhoud, Grondverzet, Baggerwerk, Waterbouw, Recycling, Sloopwerken en Transport.


Koninklijke Damstra InstallatietechniekKoninklijke Damstra Installatietechniek is een ervaren en betrouwbare vakspecialist. Wij bieden duurzame maatwerkoplossingen voor zakelijke en particuliere klanten tijdens renovatie-, verbouw- of nieuwbouwprojecten. Wij zijn gefocust op kwaliteit, energiebesparing en bedrijfszekerheid, waarbij innovatief denken diep verweven is met onze identiteit. Samen met klanten tot een ideale, passende oplossing komen, is ons streven!

 

Bourguignon

Combi-com
Feenstra Transport 't Witte Huis, Donkerbroek
ZwemAnalyse.nl Meindert Fietsspecialist

Wilt u Triatlon Leeuwarden ook sponsoren?
Bent u als bedrijf of organisatie geïnteresseerd in sponsoring van Triatlon Leeuwarden en wilt u uw merk of product onder de aandacht brengen van een sportieve doelgroep? Dat kan!

Er zijn meerdere sponsorpakketten beschikbaar met verschillende mogelijkheden. Wilt u meer weten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar info@triatlonleeuwarden.nl of ons contactformulier in te vullen. Wij sturen u per ommegaande de mogelijkheden van de sponsorpakketten en gaan desgewenst graag met u in gesprek.